Ερωτευόμαστε τους ανθρώπους που έχουν τοποθετηθεί στον δρόμο μας για να επισπεύσουν την πνευματική μας ανάπτυξη και να ενεργοποιήσουν τις εσωτερικές μας δυνάμεις. Η δουλειά τους είναι να μας δείξουν πως ήδη κατέχουμε τις ιδιότητες που χρειαζόμαστε για την ανάπτυξη μας.

 H ψυχή από μόνη της βρίσκει αυτούς τους ανθρώπους παρά η λογική μας. Η ζωή κάνει αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει. Πρόκειται για το θεμέλιο της προσωπικής ανάπτυξης αλλά και ταυτόχρονα για μια ψευδαίσθηση.



Στην πραγματικότητα ερωτευόμαστε τον εαυτό μας ή για να το πω καλύτερα τον μελλοντικό μας εαυτό. Αυτοί οι άνθρωποι που μας αρέσουν αντανακλούν τις ιδιότητες που χρειάζεται η ψυχή μας. Κάθε ελάττωμα που έχουν ουσιαστικά εξαφανίζεται από την στιγμή που θα αρχίσει η αλλαγή. Κατά κανόνα, η εσωτερική αλλαγή είναι οδυνηρή και αρχίζουμε να αποκτούμε τις ιδιότητες που αγαπήσαμε σε κάποιο άλλο άτομο.

 Για να γίνει αυτό, πρέπει να συμβούν κάποιες εσωτερικές αλλαγές σχετικά με τις προσωπικές αντιλήψεις και απόψεις. Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό γίνεται σαφές μετά τον χωρισμό. Ο πόνος μας εκτοξεύει σε έναν νέο κόσμο και όταν βρεθούμε τελικά σε αυτόν, κοιτάμε το παρελθόν χωρίς συναισθήματα και παρατηρούμε αντικειμενικά τα γεγονότα που συνέβησαν.

 Η ψευδαίσθηση τελικά φεύγει και αυτό που μένει είναι η αντικειμενική πραγματικότητα. Επομένως, μην κατηγορείτε τους άλλους για τις ανικανοποίητες προσδοκίες σας. Την επόμενη φορά εσείς θα είστε η αιτία για την αλλαγή κάποιου. Και τότε εμφανίζεται η ερώτηση:

«Πότε τελειώνουν αυτοί οι κύκλοι;» Υπάρχει αυτό το ξεχωριστό άτομο για τον καθένα μας που θα γίνει μόνιμο κομμάτι του κόσμου μας. Κάποιος που θα είναι κοντά στο ενεργειακό μας αποτύπωμα. Όταν εμφανιστεί, καλύτερα να έχετε ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα σας ώστε να μην χρειάζεται πλέον να αναζητείτε κομμάτια που λείπουν. Το μόνο πράγμα στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείτε είναι να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο μαζί.

https://www.healingeffect.gr

https://www.awakengr.com